Izlet

Članicam smo bili dožlni obljubo, da organiziramo izlet za člane in vse pomagače, ki so kakorkoli pomagali pri izvedbi letošnje veselice ki je bila 15.avgusta na dan Marininega vnebovzetja.

Ja in smo šli…

Sprva smo si hoteli ogledati Kočevje in okolico, vendar smo se po majhnih organizacijskih težavah odločili, da si ogledamo domač skrajni vzhod in to je PREKMURJE. S skoraj polnim avtobusom, smo se najprej odpravili proti Lendavi, kjer smo si ogledali razgledni stolp VINARIUM tam opravili jutranjo malico in se opoldne odpravili proti Bukovniškemu jezeru, kjer so si nekateri ogledali umirjeno okolico in točke, ki jih ponuja, nekateri pa so na željo po adrenalinu obiskali PUSTOLOVSKI PARK. Nadaljevali smo v smeri GORIČKO, točneje v Rogaševce in obiskali Sadjarstvo FICKO, kjer so dobili vpogled v njihovo dejavnost. Dnevno potepanje nas je že pošteno utrudilo, zato smo se še ustavili v Gostišču KUZMIČ, kjer smo imeli pozno kosilo.

In to je bili to. Izlet je uspel, vreme smo kljub sprva slabi napovedi imeli zelo lepo, kar se je poznalo tudi na vzdušju, ki smo ga v večernih urah zaključili z prihodom pred gasilskim dom v Apačah.


You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.