Izlet 2 0 1 9

Pa nam je le uspelo, da smo zbrali naše zveste člane, našega gasilskega društva in se odpravili na zaslužen izlet, vsi, ki so kakorkoli bili dejavni in aktivni na lanski in letošnji veselici.

Čeprav smo s temperaturami zakorakali že v jesen, smo na prvo soboto v oktobru ujeli lep sončen dan in se z načrti organizacijskega odbora odpravili s polnim avtobusom in prijazno vodičko proti Slovenskim Konjicam. Najprej smo si ogledali ZLATI GRIČ, kjer nam je bila prikazana verjetno najmodernejša vinska klet, njihovo delo in degustirali smo njihova resnično odlična vina.

Po ogledu smo se odpravili na Pohorje, natančneje na Roglo, kjer smo ostali večino dneva. Tam se je dogajalo večino aktivnosti in ogledov. Prvo kot prvo je bila seveda malica z okrepčilom. Nato pa je prišla na vrsto POT MED KROŠNJAMI, katera je bila za nekatere (posebej za otroke) res nekaj posebnega in nenavadnega z obilico vetra v laseh. Bilo je tudi nekaj straha v kolenih in cmok v grlu 🙂

Komu pa ta pot, na nekaterih mestih POTI MED KROŠNJAMI ni vsaj malce dvignila nivo adrenalina, pa se je odpravil še na zimsko-letno sankališče Zlodejevo.

Sprehodili smo se tudi po Škratovi učni poti do razglednega stolpa, kjer so si nakateri upali tudi na sam vrh, ter si ob vračanju ogledali še simpatično 🙂 Pohorsko vasico 🙂. Sledil še je hiter ogled okolice Rogle, nato pa smo se počasi pričeli zbirati, saj je bila že ura za odhod na pozno kosilo v Gostišče L`armonia pri Slovenski Bistrici.

In tako smo se s slastnim kosilom, ki so nam ga odlično pripravili v gostišču, počasi odpravili dobre volje proti domu. Proti domačemu gasilskemu domu. V par stavkih smo strnili naš čudovit celodnevni izlet, ki nam bo definitivno ostal v lepih spominih, ostalo pa naj povedo fotografije.

Zahvala celotnemu organizacijskemu odboru, še posebej pa našemu mlademu članu Alenu Senekoviču, ki je poskrbel skoraj za vse.


Alen zakon si!


You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.