DRUŽABNA IGRA – Gasilska brigada

Predstavljamo vam DRUŽABNO IGRO, razvito v Sloveniji, ki na zabaven in poučen način predstavi ekipni duh gasilstva v dnevni sobi. Igro so razvili profesionalni snovalci iger ob podpori profesionalnih gasilcev, s prodajo pa se bo podprlo tudi projekt, ki bo določen s strani GZS.

Gre za družinsko namizno igro (za 2 do 4 igralce), ki je primerna za vse, ki so stari 8 let in več. Posebnost igre je v tem, da igralci ne tekmujejo med seboj, pač pa ima vsaka gasilska ekipa svoje specifične prednosti (npr. posebno opremo), za dosego cilja igre, pa morajo ekipe sodelovati in se usklajeno ter taktično spopasti z ognjem. Cilj igre je rešiti civiliste in čim bolj omejiti ogenj.
V igro je umeščenih veliko izobraževalnih vsebin, ki so preko igre predvsem mladim igralcem predstavljene zelo nevsiljivo in zanimivo.

Prilagamo naročilnico in vam priporočamo, da si s prednaročilom “rezervirate” igro po zelo ugodni ceni. Igro boste namreč plačali šele ob dostavi, ki je predvidena v septembru 2019. Društva imajo v prednaročilu tudi možnost, da se del naslovnice prilagodi njim in tako postane igra še bolj unikatna.

Nekaj o igri na spodnjem videu:

naročilnica

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.