135. občni zbor

Sobota 4.3.2017

S pričetkom  ob 19. uri je potekal v prostorih gasilskega doma že redni 135. občni zbor gasilcev. Zbralo se je 70 članov domačega društva, ter številni visoki gostje, kot so predsednik GZ Gornja Radgona Peter CVETKOVIČ, predsednik Civilne zaščite G. Radgone Andrej REGULE, namestnik poveljnika OGP Apače Miran RAMOVEŠ ter člani gasilskih društev iz občine Apače. Prisotna, kot je že tradicija sta bila tudi član in članica iz prijateljskega gasilskega društva Paloma-Sladki vrh.

Občni zbor je potekal po ustaljenih poteh. Poročila predsednika, poveljnika in ostalih članov UO so potekala brez zapletov. Sprejeli smo tudi tri nove člane. Najdlje smo se zadržali pri podelitvi priznanj, odlikovanj in napredovanj. Podelili smo pet gasilskih plamenic, dve gasilski odlikovanji ter priznanj gasilske zveze, katerih je bilo tudi največ. Podelile so se tudi plakete in značke devetim gasilskim veteranom.

Po končanem 135. občnem zboru gasilcev, ki je trajal dobro uro smo vse postregli z odličnim domačim bogračem in dobro kapljico.

You may also like...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.